Workplace


Tjänsten Workplace ger dig ”Den digitala och virtuella arbetsplatsen, motsvarigheten till den fysiska traditionella arbetsplatsen”.
Den är tillgänglig oavsett var du är och från vilken enhet som helst; dator, surfplatta eller mobiltelefon. Välj det som passar bäst för stunden. Att välja en Workplace jämfört med vanliga datorer har många fördelar, både för företaget och för den enskilde användaren.Tjänsten levereras som standard eller premium

Standard

Online skrivbord
Nextcloud

Premium

Online skrivbord
CRM
Nextcloud
Office-paket
Support

Vad är Nextcloud?

Nextcloud är en open-sourcelösning som hanterar filer och sync med säkerhet och kontroll i fokus. Det finns även möjlighet att koppla på olika appar såsom t.ex. kalender, kontakter och online-editering av dokument etc. och allt under ett och samma tak. I och med anslutningsmöjligheterna och dess välkodade backend kan Nextcloud användas som filserver om så önskas. Nextcloud fungerar även bra med befintliga katalogtjänster såsom LDAP.
Kontakta oss så berättar vi mer om tjänsten

Vad är CRM?

CRM står för Customer Relationship Management. Med CRM-applikationer kan du följa en säljprocess och skapa en översikt över pågående affärer,
enskilda säljares resultat och beräknade intäkter. På så sätt kan du ställa prognoser med hög tillförlitlighet, fatta bättre beslut och hålla kunderna nöjda. 
Kontakta oss så berättar vi mer om tjänsten
tel: 08-22 22 34